2010. június 28., hétfő

Meglepi

Az új dalok annyira sikereseknek bizonyultak az elmúlt koncerteken, hogy a zenekar úgy döntött: az lesz inkább a meglepetés, hogy műsoron hagyják mindhármat! Számíthatunk tehát a továbbiakban is a Repülök, a Mondd el és az Izzik a tavaszi délután dalok felcsendülésére a Dunántúltól Tusnádig és vissza.
Egy másik hír: lehet karaokézni! Az együttes hivatalos honlapjára felkerült A férfi megy, a nő marad, a Megüssem vagy ne üssem és a Mielőtt elmegyek dalok karaoke verziója. Itt lehet gyakorolni a koncertekre - akár a honlapon, akár letöltött formában.
Ugyanakkor koncertfelvételekkel is bemelegíthetünk a bulikra, hiszen az MTV Magyar rock című műsorának majdnem minden számában elhangzik két Bikini-dal. Különösen figyelemreméltó ez a 88-as felvétel (17:38 perctől), valamint az imádott Ki visz haza - Mielőtt elmegyek dúó (36:50 perc) 2010-ből, ezúttal a Magyar bulizene rovatban.

Ui.: Múltkor álmomban koncerten voltam, színpad, kikészült zenészek, ágy, beszélgetés vérről, szóval kaotikus volt picit, üzenetértéke nem tudom, mennyi, de ezek után kíváncsi lettem, hogy tényleg A-s vércsoportja van-e Lojzinak. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése