2008. október 3., péntek

Hát ezek kicsit sem pihennek? :)

Nem elég, hogy Lukács Peta, a Bikini együttes gitárosa még a European Mantra zenekarnak is oszlopos tagja, az idén egy újabb formációt hozott létre Kaltenecker Zsolttal és Borlai Gergővel együtt: a K.L.B. Triót. És az sem elég, hogy a Bikini fellépései egymást érték a nyári turné ideje alatt, sőt még ősszel is javában folyik a koncertezés, Peta a K.L.B. Trióval közben Csehországot és Szlovákiát is körbejárja, s mindemellett még arra is van ideje, hogy A kertész kutyája c. vígjátékhoz zenét szerezzen.
Szóval Peta októbere valahogy így néz ki: 7 fellépés a K.L.B. Trióval a Cseh Köztársaságban és Szlovákiában, legalább 3 koncert a Bikinivel (időközben a hiányát Tornóczky Feri, a P-mobil és a Németh Gábor Project gitárosa igyekszik pótolni), két előadás a Vígszínházban... Nem semmi. :)
És habár a Bikini nyári turnéja a Zöld Pardonban lezárult, és a koncertek is ritkultak, még mindig akad, amiből válogatni, hiszen az októberi hónapban is több koncertet adtak/adnak a legkülönbözőbb helyeken, egyetemi napoktól a Josefina és Wigwam klubokon keresztül egészen a marosvásárhelyi GaGa Rádió szülinapi bulijáig!

Aki pedig kíváncsi, hogy milyen hangulat is uralkodott a legutóbbi ZP-n, az "KK" jóvoltából itt belekóstolhat: http://video.zp.hu/bikini

Hajrá, Bikini!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése