2010. szeptember 23., csütörtök

Mini, Feró és a végtelen

A Bikini együttes mostanában igencsak elfoglalt. Ha arra gondolunk például, hogy 2012 végéig két vadonatúj albummal kell megörvendeztetniük a rajongókat, az már bőséggel elég lenne munkából a következő két évre. Ennek ellenére nem állnak le a koncertekkel sem, sőt októberben Lojzi a Török Ádám és a Mini fellépésein is képviselteti magát.
Közben az X-faktor apropóján az RTL Klub Fókusz c. műsorában szemtanúi lehettünk, amint a Bikini két megálmodója, Nagy Feró és Németh Alajos vidám hangulatban felidézik a kezdeteket, és elárulják a nagyközönségnek, hogy a közös munka - ha nem is ugyanúgy, mint akkor, de mégis - a mai napig tart, hiszen Feró azóta is szorgalmasan írja a szövegeket a Bikininek. Az utolsó albumon ilyen dal többek között a Magányos nap, amelyet nemrég a romániai Szatmár megyei City Rádióban is hallani lehetett, s ez valljuk be, eléggé meglepő, mert általánosságban véve a rádióknak nem szokásuk ezeket az újabb dalokat játszani.
A fókuszos műsort itt lehet újranézni, az extrák pedig itt és itt találhatóak.
Jantyik Zsolt tollából (és Atis kedvéért :) ) pedig íme a jövő márciusban várható új Bikini-album egyik dalának két szakasza:

Megállok a végtelen lába előtt,
és kérem, hogy adna egy kis pihenőt.
Míg várom a téren, úgy elfog a vágy,
hogy lássam a sorsaink szép fonalát.

A végtelen égen a csillag a ránc,
csak elkopik egyszer a nyakból a lánc.
Úgy van az élet is, mint a mosoly,
elkopik emberek arcairól.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése